Saturday, 22 February 2014

Massor av mässor

Året har kommit igång på allvar. Vintern har försvunnit och kommit tillbaka.

Snart börjar mässåret. Först ut för min del är Uppsala Comix. Det är tredje året denna kompakta seriemässa går av stapeln. Huvudgäster i år är Mike Carey (UK) och Lasse Åberg. Jag är med och arrangerar mässan och i år trodde jag att jag inte skulle vara en av utställarna. Dock kommer jag att ha hand om en plats för min och Daniels serie 1000 ögon. 29–30 mars.

Inte riktigt en mässa men ett mycket trevligt evenemang är Dr Who-kvällarna på Uppsala English Bookshop. Som tidigare kommer jag finnas på plats och liveteckna samt sälja knappar. Helt nya motiv är på gång. 10 april.

Andra världar är en bokmässa i Jönköping med inriktning på fantasy, skräck och sci-fi. Jag skall medverka för första gången. 26–27 april.

Kanada är gästland på Stockholms Internationella Seriefestival. Seth är en av gästerna. Självklart kommer jag närvara på mässan. Detta år blir det dock inget 1000 Ögon-bord. Daniel och jag finns hos våra förlag istället: Albumförlaget samt Ekholm & Tegebjer. 17–18 maj.

Strax efter midsommar så blir det steampunk för hela slanten. Swecon, dvs. årets nationella science fiction- och fantasykongress har Steampunkfestival i Gävle. Ånglok och allt! Jag kommer ha ett bord på marknaden. 27-29 juni.

Slutligen är det dags för MultiCon. Jag var där förra året och det var ett mycket trevligt evenemang. Fans av en skön blandning populärkultur träffas och umgås. Självklart ville jag vara med i år igen. 18–19 juli.

No comments:

Post a Comment